Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Biskitzis Trans | Μεταφορές - Μετακομίσεις Νίκαια Αττική

Η μεταφορική εταιρεία μας “BISKITZIS TRANS”, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο των μεταφορών, μπορεί να πραγματοποιήσει με υπευθυνότητα μεταφορές παντός είδους προς όλη την Αττική αλλά και όλη την Ελλάδα, έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα την απόλυτη προστασία του μεταφερόμενου φορτίου αλλά και την άμεση παράδοσή του στο σημείο που έχει οριστεί από εσάς. 

Με δυνατότητα παραλαβής, παράδοσης και περισυλλογής από και προς οποιοδήποτε σημείο εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη μεταφορά των φορτίων σας με γνώμονα πάντα την άμεση και ασφαλή εξυπηρέτηση του πελάτη. 

 
 
 
 
Συνδυάζοντας την ποιότητα με την εμπειρία και τη συνέπεια με τον επαγγελματισμό, η μεταφορική εταιρεία μας μπορεί
να σας εγγυηθεί για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Μεταφορές εμπορευμάτων
 Μεταφορές Τροφίμων
 Ψυγειομεταφορές
 Μεταφορές Οικοσκευών
 
 
Διαθέτοντας κλαρκ, παλετοφόρα και έμπειρους χειριστές μπορούμε να αναλάβουμε την φόρτωση του φορτίου στα φορτηγά μας αλλά και την εκφόρτωση του στο σημείο που επιθυμείτε.

Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες σας, προτείνουμε ποιοτικές λύσεις, στις πιο προνομιακές τιμές. Η μεταφορική εταιρεία μας εξυπηρετεί ιδιώτες και επιχειρήσεις, μεταφέροντας με συνέπεια και επαγγελματισμό εμπορεύματα ξηρού φόρτου και ψυχωμένα.
 
 
 
 
 
 
 
Λειτουργούμε πάντα με σεβασμό και με γνώμονα την ασφάλεια για την ιδιοκτησία σας. Γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες της αγοράς, μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα σε οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις μεταφοράς που θα σας “λύσουν τα χέρια”.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Είμαστε στην διάθεση σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την μεταφορά ή την μετακόμιση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ